Τον Μάιο σπάμε τη μοναξιά

Αν έχεις βιώσει απώλεια εγκυμοσύνης ή νεογνική απώλεια, σε περιμένω να συναντηθούμε το Σάββατο 15 Μαΐου στις 19.00 στο Zoom, για να τιμήσουμε τα μωρά που δεν είναι πια κοντά μας, να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, να συνδεθούμε μεταξύ μας. Για να σπάσουμε τη μοναξιά!

Η συνάντηση απευθύνεται σε γυναίκες. Θα χρειαστεί να έχετε ένα μικρό ρεσό μαζί σας (και αναπτήρα ή σπίρτα), να φοράτε άνετα ρούχα, και να είστε μόνες σας στο χώρο.

Για να συμμετάσχετε, πατάτε στο παρακάτω link:
https://us05web.zoom.us/j/87423191600?pwd=YnA0SWVnUFlaSkdpeDBEYjROQXNadz09

Meeting ID: 874 2319 1600

Passcode: mxfnw1

Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ. Μέχρι τις 13 Μαΐου θα πρέπει να έχει εξοφληθεί, προκειμένου να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση. Επικοινωνήστε μαζί μου στο email maria@loveandgrief.gr για τον τρόπο εξόφλησης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε στην ώρα σας, είναι σημαντικό να συντονιστούμε όλες μαζί. Μετά από λίγα λεπτά από την έναρξη, δε θα μπορέσω να δεχτώ άλλες συμμετοχές. Η συνάντηση θα διαρκέσει γύρω στη μία ώρα.

Σας περιμένω με πολλή συγκίνηση! 

Και λίγα λόγια για μένα και το Love and Grief:

Είμαι η Μαρία Στραγαλινού, μητέρα 2 παιδιών, του Χρήστου που γεννήθηκε το 2012, και ενός ακόμη που όμως δεν κράτησα ποτέ στα χέρια μου. Η απώλεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου το 2017, λίγο πριν μπω στον 8ο μήνα της κύησης, μου έδωσε πολύ πόνο, και παράλληλα άνοιξε νέες πτυχές στη ζωή μου: μία από αυτές ήταν να εκπαιδευτώ και να πιστοποιηθώ ως βοηθός μητρότητας με ειδίκευση στο περιγεννητικό πένθος (birth and bereavement doula SBD) από τον αμερικάνικο φορέα Stillbirthday. Είμαι μέλος του Συλλόγου Βοηθών μητρότητας Ελλάδας, επίσημη συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas και expert στην πρώτη ολιστική πλατφόρμα γονεϊκότητας Project Parenting.

Με το που έχασα το δεύτερο παιδί μου πριν ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη, ένιωσα έντονη τη μοναξιά που βιώνει μια γυναίκα στην περιγεννητική απώλεια, και το πόσο παραγνωρισμένα, μη αποδεκτά είναι τα συναισθήματά της από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Και γι΄αυτό αποφάσισα μετά από την προσωπική μου εμπειρία να αφιερώσω τη ζωή μου στο να στηρίζω τις γυναίκες και τα ζευγάρια που βίωσαν, βιώνουν ή πρόκειται να βιώσουν περιγεννητική απώλεια, δηλαδή απώλεια-διακοπή κύησης, νεογνική απώλεια αλλά και γυναίκες-ζευγάρια που ζουν με την υπογονιμότητα ή την προωρότητα. Έτσι δημιουργήθηκε το Love and Grief.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Love and Grief είναι οι ακόλουθες:
-Ατομικές συναντήσεις
-Συναντήσεις με ζευγάρια
-Στήριξη πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της απώλειας
-Στήριξη σε εγκυμοσύνη μετά από απώλεια
-Συμβούλευση στο πως να σταθούμε δίπλα σε κάποιον που πενθεί
-Κύκλοι/ομαδικές συναντήσεις γυναικών
-Εργαστήρια περιγεννητικού πένθους
-Ομιλίες για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με την περιγεννητική απώλεια.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται στην Αθήνα. Οι ατομικές συναντήσεις γίνονται και μέσω Skype-Viber-Messenger.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού τηλ. μου στο 6944140481.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.