Υπηρεσίες

Στην περιγεννητική απώλεια ο πόνος είναι πολύ μεγάλος για να τον περνάμε μόνες και μόνοι, πολλές φορές μην έχοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δίκτυο υποστήριξης γύρω μας. Τη μοναξιά και τη δυσκολία μιας τέτοιας εμπειρίας έρχεται να μαλακώσει η βοηθός μητρότητας, που με κατανόηση και φροντίδα θα ακούσει, θα στηρίξει, θα ανακουφίσει.

Η βοηθός μητρότητας – doula περιγεννητικού πένθους στηρίζει συναισθηματικά και πρακτικά μια γυναίκα ή ένα ζευγάρι που πρόκειται να βιώσει, που βιώνει ή που έχει βιώσει απώλεια εγκυμοσύνης (αποβολή, θνησιγένεια, διακοπή κύησης, νεογνική απώλεια), αλλά και προωρότητα ή υπογονιμότητα. Είναι δίπλα στον άνθρωπο που την χρειάζεται, ακούει με ενσυναίσθηση και σεβασμό, στηρίζει χωρίς κριτική, χρησιμοποιεί βιωματικά εργαλεία που βοηθούν στη διαχείριση του πένθους, και αν χρειαστεί προτείνει περαιτέρω πηγές βοήθειας και στήριξης στον χώρο της περιγεννητικής φροντίδας.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:

  • Ατομικές συναντήσεις
  • Συναντήσεις με ζευγάρια
  • Στήριξη πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της απώλειας
  • Κύκλοι-ομαδικές συναντήσεις γυναικών
  • Εργαστήρια περιγεννητικού πένθους
  • Ομιλίες για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με την περιγεννητική απώλεια.


Οι υπηρεσίες προσφέρονται στην Αθήνα. Οι ατομικές συναντήσεις γίνονται και μέσω Skype.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να οργανωθεί κάτι στον χώρο σας, στην πόλη σας, για κλείσιμο ραντεβού, για περισσότερες πληροφορίες και για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε στο τηλ. 6944140481 ή στο email: maria@loveandgrief.gr