Συναντήσεις γυναικών περιγεννητικής απώλειας φθινόπωρο 2021

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την περιγεννητική απώλεια. Είτε έχεις βιώσει αποβολή στο πρώτο τρίμηνο, είτε θάνατο εμβρύου στην 20η εβδομάδα κύησης, αν το μωρό σου γεννήθηκε πρόωρο και πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννα, ή αν αντιμετωπίζεις εδώ και χρόνια την υπογονιμότητα, οποιαδήποτε και και αν είναι η εμπειρία σου σχετικά με την περιγεννητική απώλεια, σε περιμένω στις 2 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Άλσος του κτήματος Συγγρού στο Μαρούσι (Αθήνα), ή στις 9 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο Zoom για να τιμήσουμε τα μωρά που δεν είναι κοντά μας, να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, να συνδεθούμε μεταξύ μας. 

Θα ακούσουμε η μία την άλλη, θα αγκαλιάσουμε το σώμα μας με τη συνοδεία μουσικής, θα γράψουμε, θα κάνουμε και άλλα πράγματα και κυρίως θα νιώσουμε, θα επικοινωνήσουμε σε βάθος, θα σπάσουμε τη μοναξιά.
Οι συναντήσεις απευθύνονται σε γυναίκες που έχουν βιώσει απώλεια εγκυμοσύνης με οποιονδήποτε τρόπο, ή νεογνική απώλεια.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ. Μέχρι και την παραμονή της εκδήλωσης θα πρέπει να εξοφληθεί, προκειμένου να μπορέσετε να συμμετάσχετε. Επικοινωνήστε μαζί μου στο email maria@loveandgrief.gr για περισσότερες λεπτομέρειες και για τον τρόπο εξόφλησης, και στη συνέχεια θα σας δώσω τον ακριβή τόπο συνάντησης στο Άλσος, ή αντίστοιχα το Link για το Zoom.
Η εμπειρία μου στη στήριξη της περιγεννητικής απώλειας τα τελευταία χρόνια μου έχει δείξει ότι έχουμε πολύ ανάγκη να βρεθούμε η μία κοντά στην άλλη, να ανταλλάξουμε ιστορίες, δάκρυα, βλέμματα, αγάπη.
Εύχομαι να σας δω από κοντά, και να ακουμπήσουμε η μία πάνω στην άλλη, να βοηθήσουμε η μία την άλλη για να μπορέσουμε να περπατήσουμε στο νέο δρόμο που χαράχτηκε για μας, μετά την απώλεια.
Δείτε την εκδήλωση του Άλσους Συγγρού στο Facebook εδώ, και την αντίστοιχη στο Zoom εδώ.

Σας περιμένω με πολλή συγκίνηση!

Μαρία Στραγαλινού
Βοηθός μητρότητας περιγεννητικού πένθους SBD

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.